IWFN om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation og European Wado Federation.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger til svart belte. Det er viktig for IWFN at klubber og  personlige medlemmer får en jevn utvikling innen stilarten Wado.

IWFN vil ikke ta stilling til grupperinger innenfor Wadokai, Wadoryu, Wado, eller til og med Wado-Sport. Alle er velkommen  til vår Wado familie. Det er viktig at man har positive opplevelser når man trener kampsport.

Vi ønsker å utvikle alle grener innenfor Wado karate. Klubbene er satt i høysete for egen utvikling innenfor alle aldre. Klubbene skal kunne utvikle sine egne Kyu og Dan graderte ved hjelp av IWFN sin organisasjon. Dette vil oppmuntre Wado klubber til å utvikle gode karateutøvere innenfor Wado. Det skal være mulighet for å trene både teknisk og til konkurranserettet trening. Organisasjonen vil bruke den kompetanse som ligger i alle trenere som er registrert i IWFN.

Alle utøvere og trenere skal behandles med gjensidig respekt. Det vil alltid være forskjell på utøvere og instruktører.

Se regler: IWFN regler 2012

Certificate: Affiliation Certificate Norway     Kjartan Stornes Examiner level 4 IWF-Yudan-Examiners-Certificate-KS-4F

 

803

_________________________________________________________________________________

 

Om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation, European Wado Federation og Norges kampsportsforbund.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger.

Les mer

Våre Dan graderte

For å oppnå graden av sortbelte er det flere års trening som må til. Utøverne bygger både sine tekniske ferdigheter og mentale ferdigheter. Det er viktig for IWFN at våre sortbelter er gode rollefigurer i klubben sin og for IWFN.

Les mer

Quick message